Granit Teknikbyrå AB

För säkra långsiktiga tekniklösningar!               

Välkommen

Vi erbjuder tjänster och support främst inom systemsäkerhet, CE-märkning och ILS.

Vårt uppdrag är att möta våra kunders förväntningar och leverera produkter och tjänster som motsvarar behovet.

Vi ser gärna långsiktigt samarbete och vill göra vårt bästa för en långsiktig relation med våra kunder. 

Kontakta oss gärna för mer information!

 Nyheter


Tillbaka till översikten

2018-04-12

Full fart mot våren

Full aktivitet råder på våra kontor, bland annat har vi medverkat vid CE-märkning av rullstolen AddSeat, en tvåhjulig rullstol med samma teknik som en Segway. Vi har också fått en del nya beställningar gällande Sambandsinstallationer i fordon, SatKom samt Radiolänk 373.

Det händer också en del när det gäller våra kontor, i Östersund planeras det för expansion med mer kontorsyta på samma våning med hjälp av hyresvärd och arkitekter, i Enköping har vi möblerat vårt nya kontor för att få plats med fler medarbetare. Vi jobbar också för fullt med rutiner och roller inom företaget, när vi blir fler måste vi få mer struktur och tydlighet. En Rutinbeskrivning växer fram för att fungera som stöd och rättesnöre i organisationen.

Annat nytt som händer inkluderar medverkan i SME-D (The Swedish Association of Small and Medium Size Enterprises in Defense and Security) http://www.sme-d.se, samt planering av medlemsmöte i SNSS (Svenskt Nätverk för Systemsäkerhet) den 15-17/5 .Tillbaka till översikten Senast uppdaterad 2018-05-02


 

 

1401209