Granit Teknikbyrå AB

För säkra långsiktiga tekniklösningar!               

Välkommen

Vi erbjuder tjänster och support främst inom systemsäkerhet, CE-märkning och ILS.

Vårt uppdrag är att möta våra kunders förväntningar och leverera produkter och tjänster som motsvarar behovet.

Vi ser gärna långsiktigt samarbete och vill göra vårt bästa för en långsiktig relation med våra kunder. 

Kontakta oss gärna för mer information!

 Nyheter


Tillbaka till översikten

2016-12-03

Utbildning och Krakow

Det har varit en intensiv höst med mycket att göra. FMV är fortsatt vår största kund och vi är just nu inblandade i drygt 20 olika projekt, främst inom systemsäkerhet och ILS. Förutom arbete på kontoret i Östersund har vi arbetat mycket i Stockholm och Enköping. Vi har också deltagit i leveranskontroller både i Slovakien och i England.

Höstens planeringsdagar genomförde vi i Krakow i Polen där vi fick mycket företagsinternt arbete gjort samtidigt som vi stärkte teamkänslan.
Vi fortsätter att bredda och utbilda vår personal. Håkan och Lars har utbildats i programvarusäkerhet och Johan är precis hemkommen från en tredagarskurs i fordonssäkerhet. Vår medarbetare Jonny har under hösten varit tjänstledig i två veckor för arbete som reservofficer i Försvarsmakten.

Vi befinner oss just nu i en expansiv fas och behöver förstärka vårt team med ytterligare en medarbetare till vårt kontor i Östersund. Är du intresserad så tveka inte att kontakta oss.Tillbaka till översikten Senast uppdaterad 2018-05-02


 

 

1401180