Våra nyheter

Företagsdag, Enköpingskontoret och idrottsföreningen

15 februari, 2019 |
15 februari, 2019 |

Under fredagen den 15 februari samlades Granit Teknikbyrå på Wångens wärdshus för en endagars företagsdag där företagets utveckling och framtida mål diskuterades. Dagen avslutades med en god middag på värdshuset. Även denna gång fick vi en skjuts framåt i företagets utveckling, bland annat diskuterade vi mål, ISO-certifiering, arbetsfördelning och hur vi bäst kan få nyanställda att känna sig välkomna. Vi försöker att ha högt i tak för att få alla delaktiga och givande diskussioner. Som bonus fick vi en kortare guidad tur och fick uppleva den fantastisk miljön i Alsenbygden.

Vi uppmärksammar också att vårt Enköpingskontor firar ett år den 20:e februari. Tack till Stefan och Simon som håller ställningarna i Enköping på ett utmärkt sätt.

Just nu är det också aktuellt med Granit Teknikbyrås idrottsförening när Vasaloppet närmar sig. Några av medlemmarna i idrottsföreningen har under vintern deltagit i olika seedningslopp för att få ett bra utgångsläge i 2019 års Vasalopp. Det här året håller vi tummarna för Håkan och Jonny den tredje mars.

Fler nyheter